Wat een weekend..
Door: marithakman
Blijf op de hoogte en volg Marit
11 Juli 2011 | Nederland, Leeuwarden
Niet zo´n heel leuk weekend gehad helaas. Alles ging goed tot en met zaterdagavond. Zaterdagmiddag heb ik samen met wat andere meiden in Kingston rondgelopen, een roeiwedstrijd van de plaatselijke roeivereniging op de Thames bijgewoond etc.
Savonds gingen we op stap in Kingston en ik weet niet waar en wanneer, maar ik ben ergens mijn mapje met travelcard en universiteitspas kwijtgeraakt :(. En ik ben altijd super voorzichtig met mijn spullen dus ik heb zitten balen als een stekker gister en vandaag. Gelukkig zijn de docenten van Summer School nieuwe aan het regelen voor mij en dat kostte maar tien pond ( gelukkig alleen administratie kosten). Het slechte nieuws is dat tw aarschijnlijk een week! duurt voordat ik die heb en dat ik dus een week lang niet kann reizen hier :(> Het goede nieuws is dan weer dat, zolang ik al mijn bonnetjes van tickets etc bewaar, ik al dat geld weer terug kan krijgen :). Dus al met al geen grote ramp, maar wel erg vervelend..
Vandaag al het papierwerk daarvan geregeld en nog maar weer een keer alle plekken waar ik zaterdagavond geweest ben gebelt om te vragen of ze iets hadden gevonden, weer zonder succes :(. Vanmiddag lekker in de zon buiten zitten lezen, terwijl anouk naar het Natural History Museum is.
Ik heb morgen nog een vrije dag :) en woensdag gaan we naar oxford! Dan volgt er meer nieuws..
11 Juli 2011 - 13:53
Yvonne:
Hey Marit,
What a bummer! Maar gelukkig heb je het wel zo kunnen regelen dat het weer in onder komt. Probeer ondertussen toch maar lekker te genieten - hey, you're in England, after all!!! -
11 Juli 2011 - 16:56
Esmeralda:
Hej meid, laat dit vervelende voorval de pret niet drukken! Fijn dat alles geregeld en vergoed wordt, scheelt een hoop! Doe rustig aan, alles wordt geregeld! liefs -
12 Juli 2011 - 21:52
Mitch:
Hey schat!
Wat heb je der een gedoe mee zeg...
maar je komt er wel weer overheen en dan kun je weer heerlijk genieten!!
Mis je wel een beetje ondertussen;)
Knuf!!
13 Juli 2011 - 07:24
Pauline:
oei, dat is balen....ook al valt de schade te overzien, het regelen en denkwerk is vervelend genoeg!
Wauw Oxfort...dat klinkt alleen al heel erg intelligent!
Veel plezier! -
13 Juli 2011 - 21:41
Hilbert En Loes:
Ha Marit en Anouk.
We zijn benieuwd hoe het in Oxford was. Heeft het bij jullie ook zo geregend? Nou hier de hele dag, het is niet droog geweest.
Groet en veel plezier.