Stonehenge en Bath - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Marit Hakman - WaarBenJij.nu Stonehenge en Bath - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Marit Hakman - WaarBenJij.nu

Stonehenge en Bath

Door: marithakman

Blijf op de hoogte en volg Marit

19 Juli 2011 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Maandag 18/7

Sochtends vertrokken we vroeg naar Stonehenge en Bath met de bus. Bij Stonehenge snel een warme kop koffie gekocht (slecht weer!) en een rondje er omheen gelopen. Het blijven in mijn ogen toch een hoopje stenen waar van we niet weten door wie, hoe of waarom ze gemaakt zijn.. hmm..

Bath was erg leuk, ondanks dat we daar al een keer geweest waren (net als stonehnge). We kregen een rondleiding van een tour guide, een lief vrouwtje, door het historische centrum van Bath. Hier en daar kwam er een Jane Austen referentie voorbij.
Daarna mochten we zelfstandig door de Roman Baths. Anna, anouk en ik zijn door het hele museum gesnelt, om uiteindelijk meer tijd te hebben bij de Baths zelf. Dat was erg leuk, wat leuke fotos gemaakt en toen hebben we nog even wat kunnen winkelen en een Cornish Pasty gegeten.

Rond 8 uur savonds waren we weer thuis, waar we onze essay terug kregen. Ik heb een B+ ( of een A-, er zijn drie verschilende cijfers op mijn essay geschreven? ). In ieder geval was het ruim voldoende! =)

19/7
Heeeeeerlijk uitgeslapen!
En toen met Anna Maria naar de Uni gelopen om aan onze essays te werken :). Mijne is klaar en geprint, dus die kan morgen worden ingeleverd! Samen met de huisgenoten gegeten, Joanna heeft gekookt, en daarna spelletjes gespeeld en nu ben ik aan het wachten tot mijn was klaar is. Nog tien minuten! :)