Rustige dagen - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Marit Hakman - WaarBenJij.nu Rustige dagen - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Marit Hakman - WaarBenJij.nu

Rustige dagen

Door: marithakman

Blijf op de hoogte en volg Marit

07 Juli 2011 | Nederland, Leeuwarden

woensdag 6/7

We hadden sochtends les over het klassen systeem en educatie in de UK. Daarna kregen we nog een college over de invloeden van de pers en media.

Smiddags waren we van plan Londen in te gaan, maar een zelfmoord op het spoort naar londen maakte dat niet mogelijk. Dus maar naar huis gegaan en met de essays bezig gegaan. Savonds nog even naar de pub geweest met een groepje. En ik ben bang dat ik een beetje een verkeerde indruk geef over Nederlanders, aangezien ze allemaal erg verbaast zijn als ik vertel dat wij niet engels spreken in Nederland, maar nederlands..

Donderdag 7/7
Vandaag is de grote premiere van HP7 (2) op trafalger square. Maar aangezien de mensen daar letterlijk al dagen zijn en kamperen, hebben we besloten om te gaan winkelen en onze tijd daar niet aan te verdoen. Achteraf maar goed ook, want er waren echt duizenden mensen!

En voor de rest was vandaag lekker rustig, en dat zal het vanavond ook wel blijven :).