Hello London!
Door: marithakman
Blijf op de hoogte en volg Marit
29 Juni 2011 | Nederland, Leeuwarden
Dag 1 – 29 juni
Gisteravond trok er een leuke storm over Nederland, iets waar de NS natuurlijk niet goed mee om kan gaan. Gelukkig hebben Jonathan en Ik uiteindelijk maar 20 minuten vertraging gehad, Anouk had overal wat meer last van. Maar ondanks alles toch nog mooi op tijd op t vliegveld aangekomen. Daar heb ik afscheid genomen van Jonathan en zijn Anouk en ik samen verder gegaan.
De vlucht was prima, beetje turbulentie maar het viel mee. Op het vliegveld verliep alles soepel, er zou een taxi chauffeur ons opwachten om 17:00. Om 17:20 was hij er nog niet, de organisatie van Summer School gebeld en die vertelden ons dat hij binnen tien minuten er zou zijn. Uiteindelijk kwam hij om 18:00 uur aanlopen. Zucht..
Daarna nog een uur in de taxi naar Surbiton, Kingston upon Thames. Vrij moe en hongerig, niet de beste combi voor het humeur. Uiteindelijk goed aangekomen, er lag een telefoon voor ons klaar etc. Daarna vroeg naar bed!