Nog 10 dagen!
Door: marithakman
Blijf op de hoogte en volg Marit
20 Juni 2011 | Nederland, Leeuwarden
Nog slechts tien dagen en dan stap ik samen met mijn zus op het vliegtuig naar Londen. Bijna alle voorbereidingen zijn gemaakt, alleen nog een koffer ( of twee?) inpakken en wat nodige papieren uitprinten en ik ben klaar.
Gedurende vier weken ga ik een zomer school cursus volgen in Londen. Het vak British Culture and Society ga ik krijgen op Kingston University, een vak dat gedeeltelijk overlapt met een vak dat ik in het eerste jaar van mijn opleiding heb gekregen. Helaas is die kennis al weer redelijk weggezakt, dus ik ben bang dat ik de betreffende lesboeken maar weer onder het stof vandaan zal halen.
Leuke twist aan deze buitenlandstage voor school; mijn zus, Anouk, gaat ook mee! Erg leuk, aangezien dit waarschijnlijk de laatste keer is dat wij samen op zo'n lange reis zullen gaan.
Nu snel naar bed, over een aantal dagen volgt er meer nieuws. Een maand in Londen, hoe heerlijk kan je zomervakantie eruit zien?
25 Juni 2011 - 18:33
Anouk:
Ik kan niet wachten!!
xx -
29 Juni 2011 - 15:31
Hilbert:
Welkom in Engeland, veel plezier met Anouk samen. Hoor graag hoe jullie zijn gehuisvest. -
01 Juli 2011 - 08:19
Marit Hakman:
Hee Pap,
We hebben een kamer met een mini badkamertje erbij, vrij basic allemaal. De bedden liggen prima, het is alleen nog een beetje muf en de ramen kunnen niet erg ver open. Verder helemaal prima!
Vandaag onze eerste dag les!
Liefs, Marit